Smeštajni kapacitet

Rezidencija raspolaže sa 16 smeštajnih  jedinica . Svojim gostima pruža 8 soba, 6 apartmana sa kuhinjom, 1 lux apartman  kao i lux apartman sa saunom. Sve sobe karakteriše  dizajnerski stil, luksuzna opremljenost i vrhunska udobnost.  Sve sobe su opremljene sa TV uređajima. Svaka soba u svom sastavu poseduje minibar. Takođe, sve sobe su klimatizovane. Gostima je na raspolaganju moderno opremljen SPA centar, kao i usluge room service-a.

kablovska televizija

Sigurnosni ormarić – sef

room service usluga

kontrola temperature

besplatan wi-fi

mašina za kafu i minibar

Apartman

Pazili smo na svaki detalj. Sve sobe su opremljene u prepoznatljivom stilu, visokog kvaliteta i udobnosti, ali svaka je priča za sebe. Istražite ih…

standard soba

"Apartmanske" pogodnosti

bademantil / papuče / fen

direktna telefonska linija

bračni krevet

naručivanje hrane

senzorski tuš

F.A.Q.

Molimo goste da poštuju činjenicu da su sve naše sobe sobe za nepušače. Zadržavamo pravo da naplatimo izuzetnu paušalnu naknadu za čišćenje od 180e ako se puši u sobi.

Deca do 3 godina provode noć besplatno u sobi roditelja. Naplaćujemo 50% od cene apartmana po noći za svaki dodatni krevet za decu od 4 do 12 godina i 100% od cene apartmana po noći za svaki dodatni krevet za decu stariju od 12 godina. Dodatni kreveti su dostupni samo u hotelu.

Kućni ljubimci u našim apartmanima nisu dozvoljeni.